Altijd deskundig advies

Jarenlange ervaring, bel ons op 0180-554114 of laat u terugbellen

Plaatsen en bezorgen

We kunnen alle producten bezorgen en/of plaatsen.

Bezoek de showtuin

meer informatie

Wat klanten zeggen:

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Aanpassingen terrein

Naast het adviseren en verkopen kunnen we al onze toestellen bezorgen en plaatsen. Ook aanpassingen aan het terrein rond de toestellen kunnen we voor u verzorgen. Denk hierbij aan het aanbrengen van een valdempende ondergrond, het plaatsen van hewerken of het verwijderen van oude toestellen, struiken of bomen. Meer weten? We maken graag een afspraak  om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Kwaliteit fitness toestellen

De fitness toestellen zijn voor 90% vervaardigd uit staal. Deze dikwandige stalen buizen worden (warm) gegalvaniseerd en vervolgens gepoedercoat. De toestellen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en hufterproof. Daarnaast bevatten de fitness toestellen geen cilinders of andere slijtdelen, zo blijft het onderhoud tot een minimum beperkt.

Outdoor fitness mindervaliden

De toestellen in onze G-sport lijn zijn speciaal ontworpen voor gehandicapten. Hierbij is o.a. rekening gehouden met de hoogte van de oefeninstrumenten aan het toestel, zodat een gebruiker in een rolstoel hier makkelijk gebruik van kan maken.

Combinatie toestellen

De G-sport toestellen zijn in veel gevallen uitgerust als duo-toestel. Dit betekend dat het toestel aan de ene zijde is aangepast voor de gehandicapte, en aan de andere zijde voor een begeleider. Zo kan de begeleider de oefeningen eenvoudig voordoen.

Advies

Elk toestel is ontworpen om een bepaalde groep spieren te trainen. De meest geschikte toestellen voor uw situatie zijn onder andere afhankelijk van leeftijd van de gebruikers, beschikbare ruimte en budget. Neem gerust contact op voor gratis en vrijblijvend advies.

perfect, zeker aan te bevelen

10

Anoniem op 5 april 2018

Zeer snelle levering en plaatsing. Een dag bestelling gedaan en na twee dagen al geplaats. Geweldig. En goed meegedacht wat we het best konden aanschaffen. O.a De mat een heel groot succes. ... ยป Lees verder