Altijd deskundig advies

Jarenlange ervaring, bel ons op 0180-554114 of laat u terugbellen

Plaatsen en bezorgen

We kunnen alle producten bezorgen en/of plaatsen.

Bezoek de showtuin

meer informatie

Wat klanten zeggen:

Ons bedrijf

Trampolines showtuin
Trampolines showtuin
 • Trampolines showtuin

  Trampolines showtuin

 • Winkel

  Winkel

 • Winkel

  Winkel

 • Winkel

  Winkel

 • Winkel

  Winkel

 • Winkel

  Winkel

 • showroom-outdoortoys-4

  showroom-outdoortoys

 • Speelhuis showtuin

  Speelhuis showtuin

 • Skelters showroom

  Skelters showroom

Met meer dan 18 jaar ervaring is Outdoor Toys Krimpen het adres voor al uw speeltoestellen.

 

1000m2 showterrein  STREETVIEW

Wij zijn er van overtuigd dat het belangrijk is dat je buitenspeelgoed kan zien en uitproberen voor je iets aanschaft. Uw speeltoestel, trampoline of sporttoestel staat vele jaren in uw tuin en daarom vinden we het belangrijk dat u weet wat u koopt. Op ons showterrein van 1000 vierkante meter kunt u een groot gedeelte van ons assortiment bekijken en uitproberen.

Trampoline showtuin
In onze showtuin kunt u een aantal trampolines van verschillende afmetingen uitproberen en bekijken om een idee te krijgen van de kwaliteit en springeigenschappen van de trampoline. Ook kunnen we u laten zien hoe verschillende trampolines er na een aantal jaar uit zien. Zo kunt u een goede afweging maken tussen de verschillende merken en kwaliteiten.

Speeltoestellen en speelhuisjes showtuin

Een deel van onze houten speelhuisjes, schommels en speeltorens staan op ons showterrein. U kunt de huisjes en toestellen bekijken en u kunt voelen hoe degelijk de toestellen en huisjes zijn. Het is vooral belangrijk om een goed idee te krijgen van de afmetingen van de huisjes en toestellen.

 

Persoonlijk advies

Bij Outdoor Toys Krimpen staat er altijd iemand klaar om u te adviseren bij u aankoop. Elke tuin is anders en voor elke tuin is er een perfecte oplossing. Daarnaast kunnen we u uit ervaring vertellen hoe lang de producten mee gaan of wat u kunt doen om de levensduur van huisjes of toestellen te verlengen. Bel of mail ons gerust.

 

Eigen bezorg- en montageteam

Uw aankoop wordt eventueel bezorgd en/of gemonteerd door ons ervaren montageteam. Zij adviseren u graag bij het bepalen van de plaats van het toestel in de tuin, en vertellen u graag wat u kunt doen om de levensduur van uw speeltoestel te verlengen.

 

Reacties van klanten: https://www.outdoortoyskrimpen.nl/pagina/reviews/