Altijd deskundig advies

Jarenlange ervaring, bel ons op 0180-554114 of laat u terugbellen

Plaatsen en bezorgen

We kunnen alle producten bezorgen en/of plaatsen.

Bezoek de showtuin

meer informatie

Wat klanten zeggen:

Dakbedekking excl. huisjes

Mogelijke dakafwerking exclusieve huisjes:
1 - Normale dakbedekking
2 - Shingles
3 - Cedar shingles
4 - Leisteen effect 

dakbedekking excl. huisje 

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Speelhuisjes showtuin

Zou u de houten speelhuisjes graag eens met eigen ogen bekijken? Kom eens langs in onze ruime showroom waar we een gedeelte van ons assortiment hebben staan. We adviseren u graag bij uw aankoop, de koffie staat altijd klaar.

speelhuisjes showroom

» Speelhuisjes showtuin

» Terug naar overzicht

Uitleg mogelijkheden

Uitleg mogelijkheden
Uitleg mogelijkheden
  • Uitleg mogelijkheden

    Uitleg mogelijkheden

Al onze speelhuisjes zijn te bouwen in twee uitvoeringen. Met een verschillende mate van bescherming tegen weersomstandigheden en isolatie. Hoe hoger de specificaties hoe langduriger het speelhuis geschikt is om het hele jaar gebruik van te maken. 

Uitvoering

Standaard uitvoering
Goede kwaliteit redwood framwork, aan de buitenkant is Wbp multiplex  bevestigd, daarna een waterdichte laag en vervolgens een goede kwaliteit houten rabatdelen. Zo is de wand aan de binnenkant egaal en dit is nodig als je denkt aan het schilderen of behangen van de binnenkant van uw speelhuis. De vloer heeft een weerbestendige laag.

Luxe uitvoering
Goede kwaliteit redwood frame, aan de buitenkant is deze van een waterdichte laag voorzien en een goede kwaliteit houten rabatdelen. Binnen wordt een  isolatieplaat aangebracht tussen het frame en vervolgens gaat daar een laag multiplex ovderheen. De ramen en deuren worden voorzien van afdeklatten aan de randen en er is een plint langs de bodem. De vloer heeft een weerbestendige laag.

   

Dakbedekking

Onze daken zijn gemaakt met behulp van 75mm x 50 mm dragers met 12mm FSC-multiplex hieroverheen en vervolgens afgewerkt met een van onze 4 mogelijke afwerkingen.

Optie 1 - Normale dakbedekking
Hoge kwaliteit basis dakbedekking.

Optie 2 - Shingles
Bij deze optie brengen we eerst een basislaag dakbedekking aan om hier vervolgens zogenaamde 'shingles' op aan te brengen. Deze rechthoekige 'shingles' geven het dak een leuke uitstraling.

Optie 3 - Cedar Shingles
Bij deze optie brengen we eerst twee lagen normale dakbedekking aan om vervolgens de zogenaamde 'Cedar shingles' aan te brengen. De 'Cedar shingles'  geven het dak een leuke uitstraling. Deze daken zie je vaak terug in Noord-Amerika.

Optie 4 - Leisteen effect
Bij deze optie brengen we eerst 2 lagen normale dakbedekking aan om deze vervolgens af te werken in leisteen-style.

Maatwerk

Al onze exclusieve speelhuisjes worden met de hand naar wens gemaakt. Op onze website staan een aantal voorbeelden van reeds gerealiseerde speelhuisjes. Staat uw ideale speelhuis hier niet bij? Neem gerust contact met ons op, de mogelijkheden zijn onbeperkt. 

Speelhuisjes bezorgen en monteren

We kunnen al onze producten bezorgen en monteren. U bent er bij Outdoor Toys Krimpen zeker van dat degene die uw aankoop komt bezorgen volledig bekend is met het product en u er alles over uit kan leggen.