Altijd deskundig advies

Jarenlange ervaring, bel ons op 0180-554114 of laat u terugbellen

Plaatsen en bezorgen

We kunnen alle producten bezorgen en/of plaatsen.

Bezoek de showtuin

Woensdag en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Wat klanten zeggen:

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Speelhuisjes showtuin

Zou u de houten speelhuisjes graag eens met eigen ogen bekijken? Kom eens langs in onze ruime showroom waar we een gedeelte van ons assortiment hebben staan. We adviseren u graag bij uw aankoop, de koffie staat altijd klaar.

speelhuisjes showroom

» Speelhuisjes showtuin

Aanbieding kasteel

Kasteel speelhuis showmodellen in de aanbieding. Klik hier voor meer informatie.

» Terug naar overzicht

Speelhuisje cottage

Prijs: €  1575,00

Een Hans en Grietje droomhuis in uw eigen tuin! De dakkapel op dit huisje geeft het huisje zoveel charme dat het lijkt alsof er een klein woonhuis in uw tuin staat. Dit unieke huisje wordt standaard geleverd met 5 ramen, waarvan er 1 open kan d.m.v. een raamuitzetter. De gekartelde boeiplanken zijn standaard, net als de twee plantenbakken. Binnen in het huisje is een verdiepingsvloer aangebracht van 166 x 73 cm, voorzien van laddertje en balustrade voor de veiligheid van de kinderen. Standaard voorzien van dakleer. Shingles zijn optioneel.

Specificaties
afmetingen:179 x 239 cm
Goothoogte: voor 136,5 cm, achter 172 cm
Nokhoogte: 236 cm

De huisjes worden geconserveerd en in een licht eiken kleur als bouwpakket aangeleverd. Wij adviseren u om het huisje na plaatsing te schilderen en vervolgens na 1 of 1,5 jaar het huisje nog een keer te behandelen. Het huisje wordt compleet geleverd met vloer en dakbedekking.

 

Speelhuisjes bezorgen en monteren

We kunnen al onze producten bezorgen en monteren. U bent er bij Outdoor Toys Krimpen zeker van dat degene die uw aankoop komt bezorgen volledig bekend is met het product en u er alles over uit kan leggen.