Altijd deskundig advies

Jarenlange ervaring, bel ons op 0180-554114 of laat u terugbellen

Plaatsen en bezorgen

We kunnen alle producten bezorgen en/of plaatsen.

Bezoek de showtuin

meer informatie

Wat klanten zeggen:

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Speelhuisjes showtuin

Zou u de houten speelhuisjes graag eens met eigen ogen bekijken? Kom eens langs in onze ruime showroom waar we een gedeelte van ons assortiment hebben staan. We adviseren u graag bij uw aankoop, de koffie staat altijd klaar.

speelhuisjes showroom

» Speelhuisjes showtuin

Aanbieding kasteel

Kasteel speelhuis showmodellen in de aanbieding. Klik hier voor meer informatie.

» Terug naar overzicht

Speelhuisje Tim

Prijzen vanaf €  2085,00

Royaal speelhuis wat geschikt is voor langere tijd. De kinderen hebben er lang plezier van doordat het huis later gebruikt kan worden als "jeugdhonk". Als je er later een bankje en een tafel inzet kun je lekker met je vrienden en vriendinnen bijpraten in dit huis zonder dat mama of papa het kunnen horen.

Standaard uitvoering: 1 deur en 4 ramen en een verdiepingsvloer welke te bereiken is door middel van een meegeleverde trap met leuning.

Specificaties Afmetingen: 255 x 305 cm of 320 x 305 cm (incl. veranda) Goothoogte: 167 cm Nokhoogte: 280 cm Deurbreedte: 141 cm

De huisjes worden geconserveerd en in een licht eiken kleur als bouwpakket aangeleverd. Wij adviseren u om het huisje na plaatsing te schilderen en vervolgens na 1 of 1,5 jaar het huisje nog een keer te behandelen. Het huisje wordt compleet geleverd met vloer en dakbedekking.

Op aanvraag kunnen we het huisje ook geschilderd leveren. Montage kunnen we uiteraard ook verzorgen.

Prijzen Speelhuisje Tim

Tim 255 x 305 cm €  2085,00
Mogelijke opties
Uitvoering 315 x 305 cm €  2265,00

Speelhuisjes bezorgen en monteren

We kunnen al onze producten bezorgen en monteren. U bent er bij Outdoor Toys Krimpen zeker van dat degene die uw aankoop komt bezorgen volledig bekend is met het product en u er alles over uit kan leggen.