Altijd deskundig advies

Jarenlange ervaring, bel ons op 0180-554114 of laat u terugbellen

Plaatsen en bezorgen

We kunnen alle producten bezorgen en/of plaatsen.

Bezoek de showtuin

meer informatie

Wat klanten zeggen:

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Speeltoestellen showtuin

Zou u de speeltoestellen graag eens met eigen ogen bekijken? Kom eens langs in onze ruime showroom waar we een groot gedeelte van ons assortiment hebben staan. We adviseren u graag bij uw aankoop!

Speeltoestellen showroom

» Speeltoestellen showtuin

Speeltorens met dak

Op deze pagina ziet u een overzicht van onze houten speeltorens met dak. Onze speeltorens zijn vervaardigd van hoogkwalitatief, onder druk geïmpregneerd grenen. De houten speeltorens staan garant voor vele jaren speelplezier. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Afmetingen speeltoren met dak

We verkopen zowel kleine als grote speeltorens. U kunt van elke houten speeltoren een plattegrond downloaden met de afmetingen.

Speeltoren uitbreiden

Onze speeltorens met dak zijn naar wens uit te bereiden. Dit kan met bijv. een zandbak, picknickset, klimwand, schommel of glijbuis.  
 

Schommel voor speeltoren

We hebben altijd passende accessoires of schommels voor uw speeltoren. Onder andere schommelplankjes, schotelschommels en ligschommels.   

 

Hoogte platform

De hoogte van het platform bepaalt de lengte van de glijbaan. Speeltorens met een platform op 120 cm hoogte hebben een glijbaan van 240 cm lang, speeltorens met een platform op 150 cm een glijbaan van 300 cm.

Kwaliteit van speeltoren

Wij maken enkel gebruik van topkwaliteit grenen. Dit hout is meermalig onder druk geïmpregneerd zodat het hout, ook zonder onderhoud, zeker 10 jaar gebruikt kan worden. Daarnaast gebruiken we alleen schroeven om de toren te bevestigen om te voorkomen dat onderdelen los gaan zitten of er scherpe randen ontstaan.

Monteren houten speeltoren

We leveren een duidelijke montagehandleiding bij elke houten speeltoren. De belangrijke gaten zijn voorgeboord zodat praktisch iedereen de houten speeltoren kan monteren. Eventueel kunnen wij uw speelhuis bezorgen en monteren. Neem gerust contact op voor meer info.
 

perfect, zeker aan te bevelen

10

Anoniem op 5 april 2018

Zeer snelle levering en plaatsing. Een dag bestelling gedaan en na twee dagen al geplaats. Geweldig. En goed meegedacht wat we het best konden aanschaffen. O.a De mat een heel groot succes. ... » Lees verder

Speeltoestel landelijk Speeltoren Landelijk Vanaf €  1495,00
Speeltoren Anna met glijbaan, luxe trap en picknickset Speeltoren Anna Vanaf €  650,00
Speeltoren zonneschijn met dak Speeltoren Zonneschijn Vanaf €  975,00
Cathy standaard Speeltoren Cathy Vanaf €  1575,00
Speeltoren rosaline standaard Speeltoren Rosaline Vanaf €  1875,00
Eva Speelhuis Eva Vanaf €  995,00
stijn Speeltoren Stijn Vanaf €  1250,00
maarten standaard Speeltoren Maarten Vanaf €  2995,00