Altijd deskundig advies

Jarenlange ervaring, bel ons op 0180-554114 of laat u terugbellen

Plaatsen en bezorgen

We kunnen alle producten bezorgen en/of plaatsen.

Bezoek de showtuin

meer informatie

Wat klanten zeggen:

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Speeltoestellen showtuin

Zou u de speeltoestellen graag eens met eigen ogen bekijken? Kom eens langs in onze ruime showroom waar we een groot gedeelte van ons assortiment hebben staan. We adviseren u graag bij uw aankoop!

Speeltoestellen showroom

» Speeltoestellen showtuin

Speeltoren met schommel

Een speeltoren met schommel is de combinatie die nog steeds het meest verkocht wordt. In sommige gevallen kan de ruimte in de tuin beter benut worden als gekozen wordt voor een los speelhuis en een losse schommel. Onze speeltorens staan garant voor vele jaren speelplezier. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Afmetingen speeltoren met dak

We verkopen zowel kleine als grote speeltorens. U kunt van elke houten speeltoren een plattegrond downloaden met de afmetingen.

Speeltoren uitbreiden

Onze speeltorens met dak zijn naar wens uit te bereiden. Dit kan met bijv. een zandbak, picknickset, klimwand, schommel of glijbuis.  
 

Schommel voor speeltoren

We hebben altijd passende accessoires en schommels voor uw speeltoren. Onder andere schommelplankjes, schotelschommels en ligschommels.   

 

Hoogte platform

De hoogte van het platform bepaalt de lengte van de glijbaan. Speeltorens met een platform op 120 cm hoogte hebben een glijbaan van 240 cm lang, speeltorens met een platform op 150 cm een glijbaan van 300 cm.

Kwaliteit van speeltoren

Wij maken enkel gebruik van topkwaliteit grenen. Dit hout is meermalig onder druk geïmpregneerd zodat het hout, ook zonder onderhoud, zeker 10 jaar gebruikt kan worden. Daarnaast gebruiken we alleen schroeven om de toren te bevestigen om te voorkomen dat onderdelen los gaan zitten of er scherpe randen ontstaan.

Monteren houten speeltoren

We leveren een duidelijke montagehandleiding bij elke houten speeltoren. De belangrijke gaten zijn voorgeboord zodat praktisch iedereen de houten speeltoren kan monteren. Eventueel kunnen wij uw speelhuis bezorgen en monteren. Neem gerust contact op voor meer info.
 


perfect, zeker aan te bevelen

10

Olga op 17 september 2018

Eerlijk advies. Werken zeer netjes. De trampoline met veiligheidsnet is heel mooi en ondanks de grootte in onze kleine tuin geen obstakel geworden. Heel strak geplaatst en de tegels er weer heel netje... » Lees verder

Basis + picknickset Speeltoren Eva Vanaf €  995,00
Met optie picknickset Speeltoren Stijn Vanaf €  1250,00
Zonneschijn met schommel Speeltoren Zonneschijn Vanaf €  975,00
klimmuur/klimnet Speeltoren Cathy Vanaf €  1575,00
Basis rosaline Speeltoren Rosaline Vanaf €  1875,00
Toepassing-met-RVS-glijbaan Speeltoren Maarten Vanaf €  2995,00
anna Speeltoren Anna Vanaf €  650,00