Altijd deskundig advies

Jarenlange ervaring, bel ons op 0180-554114 of laat u terugbellen

Plaatsen en bezorgen

We kunnen alle producten bezorgen en/of plaatsen.

Bezoek de showtuin

meer informatie

Wat klanten zeggen:

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Speeltoestellen showtuin

Zou u de speeltoestellen graag eens met eigen ogen bekijken? Kom eens langs in onze ruime showroom waar we een groot gedeelte van ons assortiment hebben staan. We adviseren u graag bij uw aankoop!

Speeltoestellen showroom

» Speeltoestellen showtuin

Speeltoren zonder dak

Outdoor Toys Krimpen heeft een uitgebreid assortiment houten speeltorens zonder dak. We verkopen enkel de degelijkste houten speeltorens waar u vele jaren plezier van heeft. Zie ook ons assortiment aan houten speeltorens met dak, houten speeltorens met schommel en houten speeltoren met klimmuur.

Afmetingen speeltoren

Kijk bij aanschaf altijd naar de afmetingen van de speeltoren. Om dit zo duidelijk mogelijk te maken kunt u van elke houten speeltoren zonder dak een plattegrond downloaden.

Speeltoren mogelijkheden

Onderstaande speelhuizen zijn uit te bereiden met schommels, glijbanen, klimmuren en andere opties. 
 

Verankering speeltoren

We raden aan de speeltoren te verankeren om zeker te zijn dat deze stevig staat. In de meeste gevallen is het voldoende om op elke hoek van de speeltoren een hardhouten piket in de grond te slaan.

Hoogte platform toren

De hoogte van het platform bepaalt de lengte van de glijbaan. Speeltorens met een platform op 120 cm hoogte hebben een glijbaan van 240 cm lang, speeltorens met een platform op 150 cm een glijbaan van 300 cm.

Kwaliteit van speeltoren

Wij maken enkel gebruik van topkwaliteit grenen. Dit hout is meermalig onder druk geïmpregneerd zodat het hout, ook zonder onderhoud, zeker 10 jaar gebruikt kan worden. Daarnaast gebruiken we alleen schroeven om de toren te bevestigen om te voorkomen dat onderdelen los gaan zitten of er scherpe randen ontstaan.

Monteren houten speeltoren

We leveren een duidelijke montagehandleiding bij elke houten speeltoren. De belangrijke gaten zijn voorgeboord zodat praktisch iedereen de houten speeltoren kan monteren. Eventueel kunnen wij uw speelhuis bezorgen en monteren. Neem gerust contact op voor meer info.
 

Perfecte service bij bestellen, leveren en opbouw

10

Robbert op 18 april 2020

Voor onze bestelling van een apenbrug basic hadden wij een paar vragen en wensen voor de configuratie. Die werden steeds snel beantwoord en onze wensen konden worden vervult. Levering was netjes volge... » Lees verder

Basistoren Lotte Speeltoren Lotte Vanaf €  475,00
Speelhuis zonneschijn met klimmuur en glijbuis Speeltoren Zonneschijn Vanaf €  975,00