Altijd deskundig advies

Jarenlange ervaring, bel ons op 0180-554114 of laat u terugbellen

Plaatsen en bezorgen

We kunnen alle producten bezorgen en/of plaatsen.

Bezoek de showtuin

meer informatie

Wat klanten zeggen:

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Speeltafels showroom

Zou u onze speeltafels graag eens met eigen ogen bekijken? Kom eens langs in onze ruime showroom waar we een gedeelte van ons assortiment hebben staan. We adviseren u graag bij uw aankoop.

Pooltafel showroom
Tafeltennis showroom 

» Terug naar overzicht

Heemskerk pooltafel Sedona

Prijzen vanaf €  2999,00

Sedona
Sedona
  • Sedona

    Sedona

De Heemskerk Sedona 7ft pooltafel combineert tijdloze elegantie met eigentijds design, waardoor het de perfecte toevoeging is voor elke woonruimte. Het onderscheidende kenmerk van de Sedona zijn de slanke, stijlvolle metalen poten, die niet alleen een licht en luchtig gevoel geven, maar ook zorgen voor stabiliteit zonder compromissen.

 

De tafel is voorzien van een 3-delige leisteen, wat resulteert in een naadloos en vlak speeloppervlak voor optimale prestaties bij elke stoot, ongeacht je ervaringsniveau.

 

Personaliseer de tafel naar jouw smaak met een keuze uit verschillende lakenkleuren, zoals Hemels Blauw, Geel-Groen, Bordeaux, Black Navy, Rood, Mosterd en Grijs, om elke poolgame een unieke en gedenkwaardige ervaring te maken.

 

Accessoirepakketten:

Kies uit verschillende accessoirepakketten om de tafel compleet te maken:

Specificaties:

Kenmerken:

Ontdek de perfecte combinatie van klasse en moderniteit met de Heemskerk Sedona 7ft pooltafel, een aanwinst voor elke woonruimte.

Prijzen Heemskerk pooltafel Sedona

Pooltafel 7ft €  2999,00
Pooltafel 8ft €  3199,00

Pooltafels bezorgen en monteren

We kunnen al onze producten bezorgen en monteren. U bent er bij Outdoor Toys Krimpen zeker van dat degene die uw aankoop komt bezorgen volledig bekend is met het product en u er alles over uit kan leggen.