Altijd deskundig advies

Jarenlange ervaring, bel ons op 0180-554114 of laat u terugbellen

Plaatsen en bezorgen

We kunnen alle producten bezorgen en/of plaatsen.

Bezoek de showtuin

meer informatie

Wat klanten zeggen:

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Speeltafels showroom

Zou u onze speeltafels graag eens met eigen ogen bekijken? Kom eens langs in onze ruime showroom waar we een gedeelte van ons assortiment hebben staan. We adviseren u graag bij uw aankoop.

Pooltafel showroom
Tafeltennis showroom 

» Terug naar overzicht

Heemskerk Rol 1400

Prijs: €  239,00

Tafeltennistafel blauw
Tafeltennistafel blauw
  • Tafeltennistafel blauw

    Tafeltennistafel bla

  • Tafeltennistafel groen

    Tafeltennistafel gro

  • Tafeltennistafel ingeklapt

    Tafeltennistafel ing

De Rol 1400 is dé tafeltennistafel voor beginnende tafeltennisspelers.

 

De tafeltennistafel heeft een sterk onderstel en bladen van 19 mm. De tafeltennis bladen op deze tafeltennistafel hebben geen randlijst. Dat maakt hem licht in gewicht en daardoor kan de tafel snel en makkelijk ingeklapt worden. Door het speciale inklapsysteem gebeurt dit ook nog eens op een veilige manier. De tafel heeft 4 grote wielen en kan zo makkelijk verreden worden.

Omdat de Rol 1400 tafeltennistafel de officiële afmetingen heeft kun je jouw tafeltennis vaardigheden goed oefenen. Dit kan samen met een vriend of familielid, maar ook alleen. Zet de tafeltennistafel in zelftrainstand en je kunt aan de slag zonder rekening te hoeven houden met een tegenstander.

De tafeltennistafel Rol 1400 is verkrijgbaar met groene of blauwe bladen wordt standaard geleverd met het Heemskerk Basic Fun tafeltennisnet.

tafeltennistafels bezorgen en monteren

We kunnen al onze producten bezorgen en monteren. U bent er bij Outdoor Toys Krimpen zeker van dat degene die uw aankoop komt bezorgen volledig bekend is met het product en u er alles over uit kan leggen.