Altijd deskundig advies

Jarenlange ervaring, bel ons op 0180-554114 of laat u terugbellen

Plaatsen en bezorgen

We kunnen alle producten bezorgen en/of plaatsen.

Bezoek de showtuin

meer informatie

Wat klanten zeggen:

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Speeltafels showroom

Zou u onze speeltafels graag eens met eigen ogen bekijken? Kom eens langs in onze ruime showroom waar we een gedeelte van ons assortiment hebben staan. We adviseren u graag bij uw aankoop.

Pooltafel showroom
Tafeltennis showroom 

Schuif Tafeltennis

Schuiftafeltennis is een spelvorm die gebaseerd is op tafeltennis. De bal (vaak met belletje binnenin) wordt over de tafel geschoven ipv dat deze moet stuiteren. Hiervoor kan een speciaal schuifbatje of elastiek gebruikt worden. Neem contact op voor meer info of kom langs in onze showroom om de tafeltennistafels te bekijken. 

Gewicht tafeltennistafel

Let bij aanschaf van een tafeltennistafel op het gewicht van de tafeltennistafel. Het gewicht is een indicatie voor de stevigheid van het frame van de tafel. 

Bezorgen en monteren

We kunnen deze tafeltennistafels voor u bezorgen en/of monteren. U kunt de tafeltennistafel ook op komen halen, let dan wel op de vermelde afmetingen van de doos van de tafeltennistafel.

perfect, zeker aan te bevelen

10

Victor op 1 september 2017

Anders dan bij internet retailers kreeg ik de persoon die de installatie doet direct aan de lijn. Na het delen van fotos van mjin tuin kreeg ik kreeg nog dezelfde dag kundig advies over welke trampoli... ยป Lees verder

Schuif tafeltennistafel Vanaf €  899,00
Schuif Tafeltennis de Luxe Schuif Tafeltennis de Luxe Vanaf €  1999,00