Altijd deskundig advies

Jarenlange ervaring, bel ons op 0180-554114 of laat u terugbellen

Plaatsen en bezorgen

We kunnen alle producten bezorgen en/of plaatsen.

Bezoek de showtuin

meer informatie

Wat klanten zeggen:

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Speeltafels showroom

Zou u onze speeltafels graag eens met eigen ogen bekijken? Kom eens langs in onze ruime showroom waar we een gedeelte van ons assortiment hebben staan. We adviseren u graag bij uw aankoop.

Pooltafel showroom
Tafeltennis showroom 

Outdoor voetbaltafels

Deze degelijke buiten voetbaltafels zijn geschikt voor buitengebruik.De meeste tafels zijn optioneel te voorzien van een glasplaat of een muntinworpsysteem. Met de glasplaat voorkomt u vervuiling of het kapot maken van de tafel. Bij een tafel met muntinworp moet de speler een muntje in de tafel doen om te kunnen spelen. Neem voor meer informatie contact op of kom langs in onze showroom. 

Materiaal buiten voetbaltafel

Let bij het kopen van een buiten voetbaltafel op de materialen waar de tafel van gemaakt is. Dit is de beste indicatie voor de levensduur van de voetbaltafel.

Bezorgen, monteren en plaatsen

We kunnen deze professionele voetbaltafels voor u bezorgen en, monteren en plaatsen. Eventueel kunnen we de buiten voetbaltafel verankeren om diefstal te voorkomen.

Telescopische of doorlopende stangen

Let bij aankoop op de stangen van de voetbaltafel. Bij telescopische stangen steken de stangen niet uit aan de andere zijde van de tafel. Zo kan de ene speler zijn tegenspeler niet bezeren. 

Perfecte service bij bestellen, leveren en opbouw

10

Robbert op 18 april 2020

Voor onze bestelling van een apenbrug basic hadden wij een paar vragen en wensen voor de configuratie. Die werden steeds snel beantwoord en onze wensen konden worden vervult. Levering was netjes volge... ยป Lees verder

Voetbaltafel Voetbaltafel Heemskerk Sunshine Vanaf €  799,00
voetbaltafel summer free Voetbaltafel summer free Vanaf €  799,00
Voetbaltafel summer coin Voetbaltafel summer coin Vanaf €  1399,00