Altijd deskundig advies

Jarenlange ervaring, bel ons op 0180-554114 of laat u terugbellen

Plaatsen en bezorgen

We kunnen alle producten bezorgen en/of plaatsen.

Bezoek de showtuin

meer informatie

Wat klanten zeggen:

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Speeltafels showroom

Zou u onze speeltafels graag eens met eigen ogen bekijken? Kom eens langs in onze ruime showroom waar we een gedeelte van ons assortiment hebben staan. We adviseren u graag bij uw aankoop.

Pooltafel showroom
Tafeltennis showroom 

» Terug naar overzicht

Voetbaltafel kombat (ITSF gekeurd)

Prijs: €  1259,00

Voetbaltafel kombat
Voetbaltafel kombat
  • Voetbaltafel kombat

    Voetbaltafel kombat

  • Detail voetbaltafel kombat

    Detail voetbaltafel

  • Voetbaltafel kombat met afdekplaat

    Voetbaltafel kombat

Degelijke voetbaltafel welke officieel is goedgekeurd door de internationale tafelvoetbal bond (ITSF). De tafel is vergelijkbaar aan de adrenaline alleen uitgevoerd met een muntinworpsysteem. De tafel is ontwikkeld en getest in samenspraak met internationale spelers. De tafel wordt standaard geleverd met doorlopende stangen. Optioneel is de tafel leverbaar met telescopische speelstangen. De gegoten poppetjes zijn uitgevoerd met antislip en ronde voeten waardoor betere balcontrole mogelijk is. De handvaten zijn speciaal ontworpen voor de vinger en palm rol grip. De tafel is verzwaard met metalen platen voor een absoluut stabiele tafel tijdens het spelen. De tafel is gemaakt van 25 mm triplex met aluminium beschermlaag. Het speelveld is voorzien van 5 mm onbreekbaar en gezandstraald glas. Het onderstel is in hoogte verstelbaar en voorzien van rubber stelvoeten om krassen op de vloer te voorkomen.

 

Eigenschappen
Gewicht: 90 kg
Afmetingen (lxbxh): 135 x 110 x 95 cm

Wordt geleverd inclusief 10 ballen en spray om de stangen soepel te houden.

voetbaltafels bezorgen en monteren

We kunnen al onze producten bezorgen en monteren. U bent er bij Outdoor Toys Krimpen zeker van dat degene die uw aankoop komt bezorgen volledig bekend is met het product en u er alles over uit kan leggen.