Altijd deskundig advies

Jarenlange ervaring, bel ons op 0180-554114 of laat u terugbellen

Plaatsen en bezorgen

We kunnen alle producten bezorgen en/of plaatsen.

Bezoek de showtuin

meer informatie

Wat klanten zeggen:

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Speeltafels showroom

Zou u onze speeltafels graag eens met eigen ogen bekijken? Kom eens langs in onze ruime showroom waar we een gedeelte van ons assortiment hebben staan. We adviseren u graag bij uw aankoop.

Pooltafel showroom
Tafeltennis showroom 

» Terug naar overzicht

Heemskerk pooltafel 7ft Laredo

Prijzen vanaf €  1999,00

Laredo
Laredo
  • Laredo

    Laredo

Ontdek het gemak en de elegantie van de Heemskerk Laredo 7ft fusion pooltafel, een veelzijdig meubelstuk dat drie functies in één biedt: een hoogwaardige pooltafel, een stijlvolle eettafel en zelfs een tafeltennistafel wanneer je het blad omdraait. Met afmetingen van 234 x 134 x 79 cm past deze tafel perfect in elke ruimte en biedt hij veelzijdigheid voor elk moment.

 

Hoogwaardige Constructie: 

De Laredo beschikt over stevige poten en een 3-delige leisteen, wat zorgt voor een glad en consistent speeloppervlak, essentieel voor een optimale poolervaring. Gemaakt van gelamineerd spaanplaat en MDF, is deze tafel duurzaam en robuust.

 

Stijlvolle Aanpassingsmogelijkheden:

Personaliseer je tafel met een breed scala aan lakenkleuren, waaronder blauw, groen, zwart, rood, mosterd en grijs, zodat hij perfect bij jouw stijl past.

 

Accessoirepakketten:

Kies uit verschillende accessoirepakketten om de tafel compleet te maken:

Met zijn verfijnde ontwerp en hoogwaardige prestaties is de Heemskerk Laredo 7ft pool- en eettafel de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een multifunctioneel meubelstuk zonder in te leveren op stijl of plezier.

Specificaties:

Kenmerken:

Ontdek het plezier en de veelzijdigheid van de Heemskerk Laredo 7ft fusion pooltafel, het perfecte meubelstuk voor entertainment in huis.

Prijzen Heemskerk pooltafel 7ft Laredo

Pooltafel Laredo €  1999,00

voetbaltafels bezorgen en monteren

We kunnen al onze producten bezorgen en monteren. U bent er bij Outdoor Toys Krimpen zeker van dat degene die uw aankoop komt bezorgen volledig bekend is met het product en u er alles over uit kan leggen.