Altijd deskundig advies

Jarenlange ervaring, bel ons op 0180-554114 of laat u terugbellen

Plaatsen en bezorgen

We kunnen alle producten bezorgen en/of plaatsen.

Bezoek de showtuin

meer informatie

Wat klanten zeggen:

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Speeltoestellen showtuin

Zou u de speeltoestellen graag eens met eigen ogen bekijken? Kom eens langs in onze ruime showroom waar we een groot gedeelte van ons assortiment hebben staan. We adviseren u graag bij uw aankoop!

Speeltoestellen showroom

» Speeltoestellen showtuin

» Terug naar overzicht

Therapie schommel

Prijzen vanaf €  699,00

Therapy schommel
Therapy schommel
 • Therapy schommel

  Therapy schommel

 • Vrijstaande standaard

  Vrijstaande standaar

 • Platform schommel

  Platform schommel

 • Therapie schommel

  Therapie schommel

Therapy schommel
De Therapy schommel is speciaal ontwikkeld voor de medische / therapeutische omgeving zoals praktijken en klinieken maar ook in de rehabilitatie. Daarnaaat ook erg geschikt voor particulieren met een gehandicapt kind/volwassen voor thuis gebruik. Een bijzondere eigenschap is de mogelijkheid om als therapeut samen met de patient te schommelen. Dit helpt om bijvoorbeeld angsten af te bouwen en bezorgt zo een bijzondere vertrouwensrelatie naar de patient toe.

 Platform schommel
Deze eerste medisch goedgekeurde platform schommel is ontwikkeld op basis van de multi schommel maar nu met een geheel platte bodem. Ideaal voor actieve traning sessies, balansoefeningen, moteriek, etc. De platform schommel is zo ontwikkeld dat elke kans op verwonding bij een mogelijke botsing of iets dergelijk tot een minimum beperkt is. Ten eerste is de gehele rand van de schommel beschermt met zachte rubberen randen en ten tweede is het gewicht van de schommel zelf ook erg laag door het gebruik van lichte materialen wat de impact enorm verlaagd. Vandaar dat deze platform schommel de EN-12282:1999 medische goedkeuring heeft gekregen. Tevens is de mat wasbaar op 30 graden en kan die schommel een gewicht van 150 kg dragen!

Prijzen Therapie schommel

Therapy schommel 165 x 76 cm €  699,00
Platformschommel medium (75 x 75 cm) €  499,00
Platformschommel large (100 x 100 cm) €  599,00
Mogelijke opties
Vrijstaande standaard (zowel voor buiten als binnen) €  1449,00

Speeltoestellen bezorgen en monteren

We kunnen al onze producten bezorgen en monteren. U bent er bij Outdoor Toys Krimpen zeker van dat degene die uw aankoop komt bezorgen volledig bekend is met het product en u er alles over uit kan leggen.