Altijd deskundig advies

Jarenlange ervaring, bel ons op 0180-554114 of laat u terugbellen

Plaatsen en bezorgen

We kunnen alle producten bezorgen en/of plaatsen.

Bezoek de showtuin

meer informatie

Wat klanten zeggen:

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Speeltoestellen showtuin

Zou u de speeltoestellen graag eens met eigen ogen bekijken? Kom eens langs in onze ruime showroom waar we een groot gedeelte van ons assortiment hebben staan. We adviseren u graag bij uw aankoop!

Speeltoestellen showroom

» Speeltoestellen showtuin

valdempende ondergrond

Om er zeker van te zijn dat kinderen zich niet bezeren tijdens het spelen kunt u  valdempend materiaal aanbrengen rond uw speeltoestel. We leveren onder andere rubber tegels, valdempend zand, (valdempend) kunstgras en houtsnippers. Elke vorm van valdemping heeft zijn eigen voor- en nadelen. Neem gerust contact op voor meer informatie of kom langs in onze showroom waar u voorbeelden kunt zien van onze valdempende ondergronden.

Onderhoud valdempende ondergrond

Let bij het kiezen van een valdempende ondergrond o.a. op het onderhoud dat deze vorm van valdempende ondergrond met zich mee zal brengen. Houtsnippers en zand kunnen aan de schoenen blijven hangen en zo meegenomen worden naar binnen. Dit zal na verloop van tijd aangevuld moeten worden.

Plaatsen en bezorgen

We kunnen deze valdempende ondergronden voor u bezorgen en plaatsen. Ook voor aanpassingen aan het terrein kunnen wij u van dienst zijn. Dit kan eventueel in samenwerking met vrijwilligers om zo de kosten te besparen.
 
 

Plezierige bestelling, snelle levering en vriendelijk!

10

Jorn op 26 maart 2020

Qua bestelproces heel behulpzaam en creatief. Binnen anderhalve week stond het busje bij ons op de oprit! Ondanks dramatisch weer hebben ze in 1 dag het gras verwijderd, de trampoline ingegraven e... » Lees verder