Altijd deskundig advies

Jarenlange ervaring, bel ons op 0180-554114 of laat u terugbellen

Plaatsen en bezorgen

We kunnen alle producten bezorgen en/of plaatsen.

Bezoek de showtuin

meer informatie

Wat klanten zeggen:

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Aanpassingen terrein

Naast het adviseren en verkopen kunnen we al onze toestellen bezorgen en plaatsen. Ook aanpassingen aan het terrein rond de toestellen kunnen we voor u verzorgen. Denk hierbij aan het aanbrengen van een valdempende ondergrond, het plaatsen van hewerken of het verwijderen van oude toestellen, struiken of bomen. Meer weten? We maken graag een afspraak  om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Kwaliteit fitness toestellen

De fitness toestellen zijn voor 90% vervaardigd uit staal. Deze dikwandige stalen buizen worden (warm) gegalvaniseerd en vervolgens gepoedercoat. De toestellen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en hufterproof. Daarnaast bevatten de fitness toestellen geen cilinders of andere slijtdelen, zo blijft het onderhoud tot een minimum beperkt.

Outdoor fitness

Het is belangrijk dat mensen in beweging blijven. Sporten maakt gelukkig en het (op jonge leeftijd) ontwikkelen van een gezond beweegpatroon verkleint de kans op ziekten, depressies en andere aandoeningen. Buiten fitness toestellen geeft vaak de kans om alleen of in groepsverband gratis buiten te bewegen.

Advies keuze toestellen

Elk toestel is ontworpen om een bepaalde groep spieren te trainen. De meest geschikte toestellen voor uw situatie zijn onder andere afhankelijk van leeftijd van de gebruikers, beschikbare ruimte en budget. Neem gerust contact op voor gratis en vrijblijvend advies.

Ontmoetingsplek

Naast een plek om te bewegen kan een beweegtuin uitgroeien tot een gezellige ontmoetingsplek.