Altijd deskundig advies

Jarenlange ervaring, bel ons op 0180-554114 of laat u terugbellen

Plaatsen en bezorgen

We kunnen alle producten bezorgen en/of plaatsen.

Bezoek de showtuin

meer informatie

Wat klanten zeggen:

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Aanpassingen terrein

Naast het adviseren en verkopen kunnen we al onze toestellen bezorgen en plaatsen. Ook aanpassingen aan het terrein rond de toestellen kunnen we voor u verzorgen. Denk hierbij aan het aanbrengen van een valdempende ondergrond, het plaatsen van hewerken of het verwijderen van oude toestellen, struiken of bomen. Meer weten? We maken graag een afspraak  om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Kwaliteit fitness toestellen

De fitness toestellen zijn voor 90% vervaardigd uit staal. Deze dikwandige stalen buizen worden (warm) gegalvaniseerd en vervolgens gepoedercoat. De toestellen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en hufterproof. Daarnaast bevatten de fitness toestellen geen cilinders of andere slijtdelen, zo blijft het onderhoud tot een minimum beperkt.

» Terug naar overzicht

Moonwalk trainer (A458)

Moonwalker
Moonwalker
 • Fitness apparaat moonwalk

  Fitness apparaat moo

 • Moonwalker

  Moonwalker

 • Moonwalk trainer

  Moonwalk trainer

 • Instructie oefening moonwalk

  Instructie oefening

 

Door te trainen op dit apparaat mobiliseert de gebruiker de heupgewrichten. Dit verhoogt de belastbaarheid en stimuleert de gewrichtssmering en kraakbeenstofwisseling. Het stabiliseert de actieve stabiliteit van kniegewricht en onderrug. Standaard wordt dit toestel geleverd in de kleuren zwart-grijs. Een uitvoering volledig uitgevoerd in roestvaststaal is leverbaar.

 

Instructie gebruik apparaat
Plaats de handen op de steun van het apparaat en maak een langzame loopbeweging.

 

 

 

 

 

 

Outdoor fitness bezorgen en monteren

We kunnen al onze producten bezorgen en monteren. U bent er bij Outdoor Toys Krimpen zeker van dat degene die uw aankoop komt bezorgen volledig bekend is met het product en u er alles over uit kan leggen.