Altijd deskundig advies

Jarenlange ervaring, bel ons op 0180-554114 of laat u terugbellen

Plaatsen en bezorgen

We kunnen alle producten bezorgen en/of plaatsen.

Bezoek de showtuin

meer informatie

Wat klanten zeggen:

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Aanpassingen terrein

Naast het adviseren en verkopen kunnen we al onze toestellen bezorgen en plaatsen. Ook aanpassingen aan het terrein rond de toestellen kunnen we voor u verzorgen. Denk hierbij aan het aanbrengen van een valdempende ondergrond, het plaatsen van hewerken of het verwijderen van oude toestellen, struiken of bomen. Meer weten? We maken graag een afspraak  om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Kwaliteit fitness toestellen

De fitness toestellen zijn voor 90% vervaardigd uit staal. Deze dikwandige stalen buizen worden (warm) gegalvaniseerd en vervolgens gepoedercoat. De toestellen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en hufterproof. Daarnaast bevatten de fitness toestellen geen cilinders of andere slijtdelen, zo blijft het onderhoud tot een minimum beperkt.

» Terug naar overzicht

Heftrainer (B174)

Heftrainer fitness apparaat
Heftrainer fitness apparaat
  • Heftrainer fitness apparaat

    Heftrainer fitness a

  • Detail gebruik heftrainer

    Detail gebruik heftr

 

De heftrainer traint de spieren in schouders, biceps en de bovenrug. Het stimuleert de schouder verhoging en het strekken van de ellebogen. Daarnaast helpt het thoracale ademhaling (het opzetten van het ribbenrooster). Dit apparaat wordt standaard geleverd in de kleur grijs-zwart. 

 

Gebruik apparaat
Neem plaats op de zitjes  en neem de handvaten vast. Trek de handgrepen naar beneden en laat ze vervolgens langzaam weer opwaarts bewegen.

 

 

 

Outdoor fitness bezorgen en monteren

We kunnen al onze producten bezorgen en monteren. U bent er bij Outdoor Toys Krimpen zeker van dat degene die uw aankoop komt bezorgen volledig bekend is met het product en u er alles over uit kan leggen.