Altijd deskundig advies

Jarenlange ervaring, bel ons op 0180-554114 of laat u terugbellen

Plaatsen en bezorgen

We kunnen alle producten bezorgen en/of plaatsen.

Bezoek de showtuin

meer informatie

Wat klanten zeggen:

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Aanpassingen terrein

Naast het adviseren en verkopen kunnen we al onze toestellen bezorgen en plaatsen. Ook aanpassingen aan het terrein rond de toestellen kunnen we voor u verzorgen. Denk hierbij aan het aanbrengen van een valdempende ondergrond, het plaatsen van hewerken of het verwijderen van oude toestellen, struiken of bomen. Meer weten? We maken graag een afspraak  om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Kwaliteit fitness toestellen

De fitness toestellen zijn voor 90% vervaardigd uit staal. Deze dikwandige stalen buizen worden (warm) gegalvaniseerd en vervolgens gepoedercoat. De toestellen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en hufterproof. Daarnaast bevatten de fitness toestellen geen cilinders of andere slijtdelen, zo blijft het onderhoud tot een minimum beperkt.

» Terug naar overzicht

Arm trainer en voet pedalen (B133)

Fitness toestel minder validen
Fitness toestel minder validen
  • Fitness toestel minder validen

    Fitness toestel mind

  • Arm trainer voeten pedalen

    Arm trainer voeten p

 

Dit fitness toestel is bedoeld voor het trainen van de schouders, ellebogen, heupen, knieen en enkels. Zorgt voor betere doorbloeding en uithoudingsvermogen van deze bovenste en onderste ledematen. Wordt geleverd in de kleur zwart-grijs. 

 

Gebruik van het apparaat
Na plaatsen van rolstoel of tijdelijke stoel voor het apparaat:
- Zijde 1: Neem de handpedalen in de hand en maak een fietsbeweging met de handen. Wissel voorwaarts en achterwaarts trappen af.
- Zijde 2: Plaats voeten op de pedalen en hou het handvat vast. Druk de voeten om en om naar beneden.

 

 

 

 

Outdoor fitness bezorgen en monteren

We kunnen al onze producten bezorgen en monteren. U bent er bij Outdoor Toys Krimpen zeker van dat degene die uw aankoop komt bezorgen volledig bekend is met het product en u er alles over uit kan leggen.