Altijd deskundig advies

Jarenlange ervaring, bel ons op 0180-554114 of laat u terugbellen

Plaatsen en bezorgen

We kunnen alle producten bezorgen en/of plaatsen.

Bezoek de showtuin

meer informatie

Wat klanten zeggen:

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Aanpassingen terrein

Naast het adviseren en verkopen kunnen we al onze toestellen bezorgen en plaatsen. Ook aanpassingen aan het terrein rond de toestellen kunnen we voor u verzorgen. Denk hierbij aan het aanbrengen van een valdempende ondergrond, het plaatsen van hewerken of het verwijderen van oude toestellen, struiken of bomen. Meer weten? We maken graag een afspraak  om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Kwaliteit fitness toestellen

De fitness toestellen zijn voor 90% vervaardigd uit staal. Deze dikwandige stalen buizen worden (warm) gegalvaniseerd en vervolgens gepoedercoat. De toestellen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en hufterproof. Daarnaast bevatten de fitness toestellen geen cilinders of andere slijtdelen, zo blijft het onderhoud tot een minimum beperkt.

Outdoor fitness ouderen

  Bewegen op latere leeftijd heeft grote voordelen. In de eerste plaats zorgt het voor een betere mentale gezondheid. Regelmatig bewegen verkleint de gevoelens van lusteloosheid en activeert de hersenen. Het is aangetoond dat het al na enkele weken effect heeft op het geheugen, de concentratie en de herkenning van personen. Daarnaast vergroot bewegen de fysieke gesteldheid van de ouderen, wat de kans op vallen verkleint en dagelijkse taken als het aantrekken van kleding eenvoudiger maakt.

Advies bij keuze toestellen
Elk fitness toestel is ontworpen voor het trainen van een bepaalde groep spieren. De meest geschikte toestellen voor uw situatie zijn onder andere afhankelijk van de leeftijd van de gebruikers, de beschikbare ruimte, budget en mate van begeleiding bij gebruik. We adviseren u graag bij de keuze van toestellen en indeling van de beweegtuin. Neem contact op voor vrijblijvend advies.