Altijd deskundig advies

Jarenlange ervaring, bel ons op 0180-554114 of laat u terugbellen

Plaatsen en bezorgen

We kunnen alle producten bezorgen en/of plaatsen.

Bezoek de showtuin

meer informatie

Wat klanten zeggen:

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Aanpassingen terrein

Naast het adviseren en verkopen kunnen we al onze toestellen bezorgen en plaatsen. Ook aanpassingen aan het terrein rond de toestellen kunnen we voor u verzorgen. Denk hierbij aan het aanbrengen van een valdempende ondergrond, het plaatsen van hewerken of het verwijderen van oude toestellen, struiken of bomen. Meer weten? We maken graag een afspraak  om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Kwaliteit fitness toestellen

De fitness toestellen zijn voor 90% vervaardigd uit staal. Deze dikwandige stalen buizen worden (warm) gegalvaniseerd en vervolgens gepoedercoat. De toestellen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en hufterproof. Daarnaast bevatten de fitness toestellen geen cilinders of andere slijtdelen, zo blijft het onderhoud tot een minimum beperkt.

» Terug naar overzicht

Nordic walk trainer (A669)

Nordic-walk- nw
Nordic-walk- nw
  • Nordic-walk- nw

    Nordic-walk- nw

  • Nordic walk oefening

    Nordic walk oefening

  • Detail oefening

    Detail oefening

 

Dit toestel verbeterd de algemene (cardiovascuaire) en kracht-uithouding van bil-quadriceps-, en kuitspieren. Het beweegpatroon is wat ongebruikelijk voor gebruikers die niet regelmatig skieen. Dit helpt bij het ontwikkelen van schoudergordel- en armspieren. Standaard wordt dit toestel geleverdin de kleuren zwart-grijs. Optioneel is een roest vast stalen versie leverbaar.

 

Gebruik van het apparaat
Neem plaats op het toestel, pak de handvaten vast en beweeg deze heen en weer. 

 

 

 

Outdoor fitness bezorgen en monteren

We kunnen al onze producten bezorgen en monteren. U bent er bij Outdoor Toys Krimpen zeker van dat degene die uw aankoop komt bezorgen volledig bekend is met het product en u er alles over uit kan leggen.