Altijd deskundig advies

Jarenlange ervaring, bel ons op 0180-554114 of laat u terugbellen

Plaatsen en bezorgen

We kunnen alle producten bezorgen en/of plaatsen.

Bezoek de showtuin

meer informatie

Wat klanten zeggen:

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Aanpassingen terrein

Naast het adviseren en verkopen kunnen we al onze toestellen bezorgen en plaatsen. Ook aanpassingen aan het terrein rond de toestellen kunnen we voor u verzorgen. Denk hierbij aan het aanbrengen van een valdempende ondergrond, het plaatsen van hewerken of het verwijderen van oude toestellen, struiken of bomen. Meer weten? We maken graag een afspraak  om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Kwaliteit fitness toestellen

De fitness toestellen zijn voor 90% vervaardigd uit staal. Deze dikwandige stalen buizen worden (warm) gegalvaniseerd en vervolgens gepoedercoat. De toestellen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en hufterproof. Daarnaast bevatten de fitness toestellen geen cilinders of andere slijtdelen, zo blijft het onderhoud tot een minimum beperkt.

» Terug naar overzicht

Crosstrainer (A569)

Fitness toestel crosstrainer
Fitness toestel crosstrainer
  • Fitness toestel crosstrainer

    Fitness toestel cros

  • Crosstrainer

    Crosstrainer

  • Detail gebruik toestel

    Detail gebruik toest

 

Dit toestel verbeterd de algemene (cardiovasculaire) en specifieke kracht-uithouding van onder andere bil- quadriceps en kuitspieren. Het stimuleert de mobiliteit van schouder en ellebooggewrichten. Er is rekening gehouden met het minimaliseren van de schokbelasting voor heup-, knie-, of enkelgewrichten. Standaard wordt dit toestel geleverd in de kleuren zwart-grijs.

 

Instructie gebruik toestel
Neem een rechte houding aan en plaats de voeten in het draagvlak. Beweeg de voeten in de richting van de voetsteunen. De armen horen mee te bewegen met de handgrepen. 

 

 

 

 

Outdoor fitness bezorgen en monteren

We kunnen al onze producten bezorgen en monteren. U bent er bij Outdoor Toys Krimpen zeker van dat degene die uw aankoop komt bezorgen volledig bekend is met het product en u er alles over uit kan leggen.