Altijd deskundig advies

Jarenlange ervaring, bel ons op 0180-554114 of laat u terugbellen

Plaatsen en bezorgen

We kunnen alle producten bezorgen en/of plaatsen.

Bezoek de showtuin

meer informatie

Wat klanten zeggen:

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Aanpassingen terrein

Naast het adviseren en verkopen kunnen we al onze toestellen bezorgen en plaatsen. Ook aanpassingen aan het terrein rond de toestellen kunnen we voor u verzorgen. Denk hierbij aan het aanbrengen van een valdempende ondergrond, het plaatsen van hewerken of het verwijderen van oude toestellen, struiken of bomen. Meer weten? We maken graag een afspraak  om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Kwaliteit fitness toestellen

De fitness toestellen zijn voor 90% vervaardigd uit staal. Deze dikwandige stalen buizen worden (warm) gegalvaniseerd en vervolgens gepoedercoat. De toestellen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en hufterproof. Daarnaast bevatten de fitness toestellen geen cilinders of andere slijtdelen, zo blijft het onderhoud tot een minimum beperkt.

» Terug naar overzicht

Combitoestel 1 (C364)

Combinatie toestel 1
Combinatie toestel 1
  • Combinatie toestel 1

    Combinatie toestel 1

Als u graag meerdere fitness oefeningen mogelijk wil maken maar beperkte ruimte heeft is een combitoestel de oplossing. Te gebruiken door maximaal 4 personen tegelijkertijd. Dit toestel wordt standaard geleverd in de kleur zwart/grijs. Het toestel bestaat uit de volgende delen:

Stap trainer
Met dit deel van het toestel traint de gebruiker de quadriceps-, en bilspieren. Het bevordert de krachtuighouding van de strekspieren in de onderste ledematen.

Instructie oefening
Stap op het apparaat en beweeg de benen op en neer zonder de voetsteunen los te laten.

Rug massage
Gebruik van dit onderdeel stimuleert en masseert de centrale en onderste ruggenwervels. Standaard wordt dit toestel geleverd in de kleuren zwart-grijs.

Instructie oefening
Ga tegen het toestel aan staan, houd de handgrepen goed vast en rol met de rug relaxed langs de beklede buizen. De druk op de rug moet aangenaam zijn.

Rekoefeningen
Dit deel van het toestel is geschikt voor verschillende rekoefeningen voor de spieren.

Instructie oefening
Leg 1 been op de rail en beweeg zo ver mogelijk naar voren. Herhaal deze oefening voor het andere been.

 

 


Outdoor fitness bezorgen en monteren

We kunnen al onze producten bezorgen en monteren. U bent er bij Outdoor Toys Krimpen zeker van dat degene die uw aankoop komt bezorgen volledig bekend is met het product en u er alles over uit kan leggen.