Altijd deskundig advies

Jarenlange ervaring, bel ons op 0180-554114 of laat u terugbellen

Plaatsen en bezorgen

We kunnen alle producten bezorgen en/of plaatsen.

Bezoek de showtuin

meer informatie

Wat klanten zeggen:

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Skelters showroom

Wilt u de skelters eens in het echt zien? Kom gerust langs in onze showroom waar we het grootste gedeelte van ons assortiment hebben staan. We adviseren u graag.


 

» Skelters showroom

Basketbalpaal

We hebben een ruim assortiment basketbalpalen. Deze degelijke basketbalpalen zijn geschikt voor gebruik buiten- en binnenshuis. De voet van de basketbalpaal kan in veel gevallen gevuld worden met water of zand om de basket meer stabiliteit te geven en omvallen te voorkomen. Neem gerust contact op voor meer informatie of kom langs in onze showroom. 

Hoogte basketbalring

Bij aanschaf van een basketbalpaal kunt u letten op de hoogte van de ring. Een basketbalpaal met een lagere ring is beter geschikt voor kinderen, bij een hogere ring is de uitdaging groter. De officiele ringhoogte is 305 cm. De meeste basketbalpalen zijn in hoogte verstelbaar. 

Advies en montage

We adviseren u graag bij de aanschaf van een basketbalpaal. Daarnaast kunnen we al onze producten, ook de professionele basketbalpalen, bezorgen, monteren en plaatsen. Neem gerust contact op voor meer informatie. 
 

perfect, zeker aan te bevelen

10

Tevreden klant op 13 maart 2018

Ik heb bedrijf via internet gevonden. Afgelopen jaar tuintafel Lena gekocht. Elke afmeting is mogelijk. Goede kwaliteit, degelijk. Goede service, persoonlijk, prettig contact. Tafel werd netjes geleve... » Lees verder

basketbal ring met net Basketbal ring met net €  36,00
Basketbalpaal Robinia basketbalpaal Vanaf €  1089,00
Korfbalpaal verstelbaar Korfbalpaal Vanaf €  169,00
Surprise basket Surprise basket Vanaf €  nb,00
basketbalpaal professioneel Basketbalpaal professioneel Vanaf €  1083,00