Altijd deskundig advies

Jarenlange ervaring, bel ons op 0180-554114 of laat u terugbellen

Plaatsen en bezorgen

We kunnen alle producten bezorgen en/of plaatsen.

Bezoek de showtuin

meer informatie

Klanten over Outdoor Toys

Trampoline showtuin

Zou u de trampolines graag eens met eigen ogen bekijken, of zou u ze eens uit willen proberen? Kom eens langs in onze showtuin. We adviseren u graag bij uw aankoop!

trampoline showtuin

Trampoline advies en plaatsing

Outdoor Toys Kripmen adviseert u graag bij aankoop van uw trampoline. Met meer dan 12 jaar ervaring hebben we alle vragen wel eens beantwoord. Neem gerust contact op voor meer info of advies. 

Bezorgen en plaatsen
We kunnen al onze trampolines bezorgen en plaatsen. Ook voor het ingraven van de trampoline bent u bij ons aan het juiste adres. Ons deskundige montageteam heeft al vele trampolines ingegraven en dit is mogelijk in de kleinste achtertuinen zonder schade aan de tuin. Neem gerust contact op voor meer informatie. 

Trampolines

Outdoor Toys heeft trampolines in alle soorten en maten. Van minitrampoline voor binnen tot ronde trampoline of  grote rechthoekige trampoline waar de hele familie tegelijk op kan springen voor buiten. Om een compleet assortiment te bieden verkopen we trampolines van 4 merken. Ook voor ingegraven trampolines bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact op voor meer info of kom de trampolines bekijken in onze showtuin.