Altijd deskundig advies

Jarenlange ervaring, bel ons op 0180-554114 of laat u terugbellen

Plaatsen en bezorgen

We kunnen alle producten bezorgen en/of plaatsen.

Bezoek de showtuin

meer informatie

Wat klanten zeggen:

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Trampoline showtuin

Zou u de trampolines graag eens met eigen ogen bekijken, of zou u ze eens uit willen proberen? Kom eens langs in onze showtuin. We adviseren u graag bij uw aankoop!

trampoline showtuin

Rond inbouw

We verkopen trampolines van o.a. Akrobat, Berg, 12Springs en Avyna. Deze merken hebben verschillende series trampolines en binnen deze series variëren de afmetingen van 2,70 tot 4,30 meter. De meeste trampolines zijn te verlagen of in te graven. Wilt u zeker zijn dat u de goede keuze maakt? Kom de trampolines uitproberen op ons showterrein. We geven u graag advies bij uw aankoop. Klik hier voor: Google streetview showtuin

Randkussen

Bij het kopen van een trampoline is het aan te raden te letten op de kwaliteit van het randkussen van de trampoline. Het frame en de veren zijn bij onze trampolines altijd sterk genoeg, het randkussen bepaald in de meeste gevallen de levensduur.

Springeigenschappen

Er zit veel verschil in de springeigenschappen van de verschillende merken trampolines. Dit wordt o.a. veroorzaakt door gebruikte materialen en de vorm van de veren. De beste manier om de voor u beste trampoline te kiezen is door ze uit te proberen op ons showterrein.

Bezorgen en inbouwen

Onze eigen montagedienst kan uw trampoline monteren, bezorgen en ingraven. Een trampoline inbouwen kan in nagenoeg elke tuin. Neem gerust contact op voor meer informatie. 

Goede spullen, goede service

10

Esther op 27 mei 2020

Niet de eerste ervaring, maar nu ook kochten we een nieuwe trampoline bij Outdoortoys. Bij de winkel/showroom staat het meeste klaar om bekeken en geprobeerd te worden. Zo kwamen wij samen met het adv... ยป Lees verder

Berg tampoline met net Berg trampolines Vanaf €  649,00
Primus Sport Flat to the ground Akrobat trampolines Vanaf €  524,00
Avyna grijs Avyna trampolines Vanaf €  419,00
Flat to the ground trampoline Vanaf €  524,00
trampoline met net Trampoline met net Vanaf €  524,00
Trampoline akrobat half inbouw Trampoline half inbouw Vanaf €  524,00