Altijd deskundig advies

Jarenlange ervaring, bel ons op 0180-554114 of laat u terugbellen

Plaatsen en bezorgen

We kunnen alle producten bezorgen en/of plaatsen.

Bezoek de showtuin

meer informatie

Wat klanten zeggen:

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Trampoline showtuin

Zou u de trampolines graag eens met eigen ogen bekijken, of zou u ze eens uit willen proberen? Kom eens langs in onze showtuin. We adviseren u graag bij uw aankoop!

trampoline showtuin

Trampoline inbouwen

Het ingraven van een trampoline is een mooie oplossing voor iedereen die de trampoline een groot obstakel in de tuin vind. Daarnaast maakt het inbouwen van de trampoline het springen een stuk veiliger voor de kinderen omdat de trampoline een  lager komt te staan. Het inbouwen van een trampoline is in nagenoeg elke tuin mogelijk en dit kan door onze eigen montagedienst gedaan worden. Prijzen voor de inbouw vanaf 150 euro. U kunt de trampoline natuurlijk ook zelf ingraven. In dit geval geven wij u tips hoe u dit het beste kunt doen en geven wij u een handleiding mee voor het ingraven van de trampoline. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Halfhoog ingraven of bekisting

In de meeste gevallen kunt u kiezen uit twee oplossingen. Het is mogelijk de trampoline voor 70% in te graven zonder dat hier een bekisting nodig is. Wilt u de trampoline verder inbouwen is het nodig een bekisting te plaatsen om te voorkomen dat het gat instort. Vraag gerust advies over welke oplossing het beste is voor uw grondsoort of situatie. 

Framenet

Het is aan te raden een framenet te plaatsen onder de trampoline. Met een framenet voorkomt u dat ballen onder de trampoline rollen en voorkomt u dat kleine kinderen of dieren onder de trampoline kruipen.
perfect, zeker aan te bevelen

10

Olga op 17 september 2018

Eerlijk advies. Werken zeer netjes. De trampoline met veiligheidsnet is heel mooi en ondanks de grootte in onze kleine tuin geen obstakel geworden. Heel strak geplaatst en de tegels er weer heel netje... ยป Lees verder